klart.se

Du är här: Så är det att jobba som timvikarie inom vård och omsorg

Så är det att jobba som timvikarie inom vård och omsorg 

Att arbeta inom vård och omsorg innebär att du lär känna många människor och livssituationer som du kanske inte skulle gjort annars. Det ger dig upplevelser och minnen för livet, men ställer även höga krav på servicekänsla, flexibilitet och engagemang.

aldrevard-0941_web.jpg

Arbetet passar dig som kan arbeta oregelbundna arbetstider och vill arbeta med människor i behov av stöd och service. Med integritet, professionalism och servicekänsla gör du ditt bästa för att möta behoven hos de människor du träffar.

Vad innebär det att arbeta som timavlönad vikarie?
Att arbeta som timvikarie innebär att du arbetar vid behov. Du blir bokad av Time Pool och utför arbete ute på våra enheter i Norsjö kommun.

Vad finns det för fördelar med att arbeta som timvikarie?
Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter.

Vem passar som timavlönad vikarie?
Du som är flexibel och tycker om att arbeta med människor, har ett stort engagemang och en stark ansvarskänsla, kan passa som medarbetare hos oss.

Vilken kompetens behöver jag ha som timvikarie?
Du har utbildning eller erfarenhet inom aktuellt yrkesområde är meriterande samt goda kunskaper i svenska språket. På vissa av våra enheter är körkort och cykelvana ett krav. God datorvana krävs då viss dokumentation sker i IT-system.

Hur fungerar planeringen av mina arbetspass?
Du lägger dig tillgänglig i Time Pool och får sms-förfrågningar utifrån de tider som du har angett att du är tillgänglig för arbete. För detta krävs det att du har tillgång till internet via dator eller smartphone.

Jag skulle vilja arbeta hos er. Hur ska jag göra?
Om du vill arbeta hos oss är första steget att du skickar in en ansökan via kommunens hemsida under lediga jobb. Ange gärna i din ansökan om du har erfarenhet av demensvård, psykisk ohälsa eller andra specialkunskaper som är meriterande för arbetet.

Ansök här!
Du ansöker om att bli timvikarie inom vård och omsorg här. I din ansökan anger du vilket verksamhetsområde du vill jobba inom.


Publicerad:  2020-03-26 12:00

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)