klart.se

Du är här: Driftstörningar i Norsjö kommuns tjänst för jobbansökningar

Driftstörningar i Norsjö kommuns tjänst för jobbansökningar  

Det är fortfarandet driftstörningar i HR Supporten (Norsjö kommuns tjänst för att hantera jobbannonser och jobbansökningar) vilket gör att ingen kommer in i systemet, vare sig ansvariga på Norsjö kommun eller arbetssökande. Felet ligger hos leverantören. I nuläget finns det inte göra någon uppskattning på hur lång tid det kommer att ta innan allt är klart, men tekniker arbetar med att lösa problemet så snabbt som möjligt.

erorr.jpg
 
Hur du ansöker
Norsjö kommun kommer därför under period att istället ta emot ansökningar via e-post. Alla ansökningar skickas till personalenheten(@)norsjo.se. I ditt e-post så ska du uppge vilken tjänst du söker och referensnummer.

Du kommer få en bekräftelse på din ansökan inom två arbetsdagar.
Tiden för bekräftelse är förlängd på grund av manuell hantering. Har du inte fått någon bekräftelse? Hör av dig till Emma Stenmark, e-post emma.stenmark(@)norsjo.se.

Ny sida för lediga tjänster
Alla lediga tjänster hittar du just nu på www.norsjo.se/ledigajobb.
OBS! Ny tillfällig adress.

Klicka på tjänsten för att ladda ner arbetsbeskrivningen som PDF.

Ansökan via Platsbanken – Arbetsförmedlingen
Norsjö kommun annonserar alla sina tjänster via platsbanken. Just nu har vi flera tjänster som ligger ute, där knappen ”ansök nu” länkar vidare till HR Supporten. Denna länk fungerar inte heller, på grund av driftstörningarna. Vi har varit i kontakt med Arbetsförmedlingen, och tyvärr finns det inga möjligheter att ändra i det befintliga annonserna. Vi ber om ert överseende med detta.

Alla ansökningar skickas därför till personalenheten(@)norsjo.se. I ditt e-post så ska du uppge vilken tjänst du söker och referensnummer.

Har du skickat in en ansökan under november?
Till dig som skickat in en jobbansökan under tidsperioden ca 1/11-2019 t.o.m. 25/11-2019 ber vi dig att skicka in dina uppgifter igen till personalenheten(@)norsjo.se. Detta eftersom Norsjö kommun inte vet omfattningen av driftstörningen hos HR-supporten och vill säkerställa att alla ansökningar kommit oss tillhanda. Det möjliggör också att vi kan gå vidare med rekryteringar. Vi beklagar allt merarbete!

Publicerad:  2019-11-28 13:40

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)