klart.se

Du är här: Seminarium i motiverande ledarskap och Lead forward

Seminarium i motiverande ledarskap och Lead forward 

Seminariet i motiverande ledarskap är den 18 september och den 19 september är det dags för Lead forward. Båda seminarierna är i Lycksele.

Ledarskap - ordet leadership skrivet med tärningar som har bokstäver istället för siffror. Bokastäverna är svarta och själva tärningen vit. Ordet står på ett bord, surfplatta i bakgrunden.

Motiverande ledarskap - diplomerande ledarskapsutveckling
Vill du förbättra företagets resultat, utveckla din förmåga att förstå hur du tar fram det bästa hos dina medarbetare, hur du bygger och leder team, hur du kan kommunicera effektivt samt hur du balanserar arbete med ditt privatliv?   MOTIVERANDE LEDARSKAP är ett omfattande, diplomerande ledarprogram som leds av Moni Lundström, bizniztools.com. En resultatorienterad utvecklingsprocess för dig som är chef eller egenföretagare som vill utvecklas och växa.

Klicka här för att läsa mer (pdf, öppnas i nytt fönster)

-----

Lead forward - utvecklas till en bättre ledare

EAD FORWARD är en praktisk, mätbar och effektiv ledarutvecklande utbildning Har du råd att inte låta dig utvecklas? Lead Forward är en praktisk utvecklingsinsats för ledare, en effektiv och mätbar metod för ledarutveckling som ökar dina möjligheter att vara en attraktiv arbetsgivare och behålla befintlig personal och med möjlighet att påverka resultatet. LEAD FORWARD är en utbildning som inkluderar dig och dina medarbetare. Lead forward gäller företag med minst fyra anställda.

Klicka här för att läsa mer (pdf, öppnas i nytt fönster)

Publicerad:  2019-08-21 13:50

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)