klart.se

Du är här: Lärcentrum i Norsjö

Lärcentrum i Norsjö 

Hej! Vet du om att det finns ett Lärcentrum i Norsjö? I samma byggnad som SFI och gymnasiet finns en lokal där du som vuxen kan sitta och studera. Det är den första dörren till höger, från biblioteket sett, och det står ”Lärcentrum” på dörren.

norsjogymnasium.jpg

I lokalen finns fyra studieplatser och det finns tillgång till gästnätverk. I samma lokal finns också en videokonferensanläggning som du kan använda om du behöver delta i fjärrundervisning samt ett konferensbord med plats för cirka åtta personer.

Studieplatserna och videokonferensanläggningen måste bokas. Bokningen gör du genom att antingen komma förbi och skriva upp dig på bokningslistan som sitter på Lärcentrumdörren, eller genom att kontakta Christina Björk, christina.bjork@norsjo.se, eller Jenny Lindmark, jenny.lindmark@norsjo.se. Detta innebär att när videokonferensen är bokad är det inte alltid möjligt att nyttja studieplatserna. Vid dessa tillfällen kan du kontakta ovanstående, så försöker de hitta en annan plats åt dig. Samma sak gäller om salen blir fullbokad.
Du kan också, om ditt lärosäte har avtal med Norsjö Lärcentrum, skriva tentor här. Kontakta Christina Björk för att boka.

Vissa tider under veckan kommer det att finnas lärarstöd på plats på Lärcentrum. Lärarna kommer kanske inte att kunna ställa upp med ämneskunskaper, utan hjälper till med i första hand studieteknik. Tider när lärare finns tillgängliga kommer att anslås på Norsjö vuxenutbildnings hemsida.

Välkommen!
/personalen på Norsjö Lärcentrum

Publicerad:  2018-10-19 08:00

Norsjö kommun

Växel: 0918-14 000
E-post: info@norsjo.se
Org.nr: 21 20 00 - 2858
Besöksadress

Kommunhuset
Storgatan 67
935 81, Norsjö
Öppettider

Måndag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00-16:00
Lunchstängt: 12.00-13.00
Synpunkter på hemsidan

Kontakta webbmaster
E-post: hemsida@norsjo.se
Information om cookies (kakor)